FODBOLD: Velkendt målmand med erfaring fra Vejgaard og Nørresundby skal forstærke Jammerbugt mellem stængerne

JETSMARK: Keeper Thomas Nielsen indstillede grundet tilbagevendende skade karrieren ved afslutningen af sidste sæson og er i stedet gået trænervejen i klubbens ungdomsrækker. Nu er Kasper Jensen med et skifte fra Nørresundby FB klar til at tage over inde på stregen sammen med det øvrige målmandsteam.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Kasper har været i klubben tidligere. Han har været ude og få spilletid, og nu er han hentet hjem for at kæmpe om pladsen i målet. Kasper har virkelig været kampafgørende i Nørresundby og er en talentfuld målmand, indleder Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck om sin nyeste forstærkning og uddyber:

- Vi har gerne ville have Kasper ind i vores miljø, så han er klar til fremtiden, men samtidig skaber det også endnu mere konkurrence nu og her. Kasper har virkelig et stort potentiale, og jeg har store forventninger til ham. Så trods Thomas' afgang, synes jeg nu, vi kan mønstre et virkelig dygtigt målmandsteam.

Kasper Jensen selv ser frem til at slutte sig til teamet og har med ophold hos både Vejgaard B og Nørresundby FB fået værdifuld erfaring i handskerne.

- Da klubben kontaktede mig for at høre, om jeg kunne have interesse i at komme op og prøve kræfter med Jammerbugt FC, valgte jeg at takke ja, da jeg ønsker at prøve kræfter med fodbold på et højere niveau og dermed udfordre mig selv som fodboldspiller og udvikle mig mest muligt, lyder det ambitiøst fra Kasper Jensen.

Den 24-årige målmand med bopæl i Aalborg, som på Aalborg Universitet er ved at tage en kandidat i Operations and Supply Chain Management, har i ungdomsårene været tilknyttet Hesselgods fodboldskole på Djursland, men kom efterfølgende til Jammerbugt FC, hvorfra turen i seniorårene gik videre ud i den nordjyske fodboldverden.

- Jeg tilbragte en del af min tid som ungdomsspiller i Jammerbugt FC, og da det ikke kunne blive til en aftale dengang, blev Bo og jeg på daværende tidspunkt enige om, at jeg skulle ud at opbygge mig noget mere erfaring. Det blev til 3-4 sæsoner i Vejgaard B, hvor jeg var med på deres rejse fra JS til 2. division, og efterfølgende har jeg spillet i henholdsvis AaB og NFB i Danmarksserien, forklarer Kasper og ser fremad.

- Jeg forventer, at jeg i Jammerbugt FC kommer til at udvikle mig som fodboldspiller og ambitionen er at komme til at spille 2. division for Jammerbugt FC og på sigt blive fast mand.

Kasper Jensen og resten af truppen tager hul på forberedelserne til den nye sæson i den kommende uge.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...