2. divisionsklubben forlænger kontrakt med tøjleverandør

JETSMARK: I mange år har Hummel sørget for, at spillere og trænere i Jammerbugt FC og Jetsmark IF har været klædt på til kamp, når der skulle kæmpes om point på grønsværen.

Og nu er der enighed om at fortsætte det gode samarbejde.

- Hummel er en utrolig vigtig partner for hele klubben. Vi har lavet en 3-årig forlængelse af vores samarbejde, og vi har en lang og god historik med hinanden. Så det er en nyhed hele bestyrelsen er glade og tilfredse med på klubbens vegne, fortæller Lars F. Lundtoft fra JFCs bestyrelse.

Hos Hummel ser man ligeledes positivt på det mangeårige samarbejde.

- Vi i Hummel har vægtet denne aftale rigtig højt, da Jammerbugt FC og Jetsmark IF er en utrolig attraktiv klub på alle områder. Klubben og vi er et perfekt match og vi er stolte af at have klubben i minimum de kommende tre år, og håber selvfølgelig på endnu flere år sammen efterfølgende, lyder det fra Ersin Cakir, Hummels aftaleansvarlige.

Skulle man være interesseret i selv at sikre sig en Jammerbugt FC eller Jetsmark IF kamptrøje eller tilbehør, forhandles det hele i den lokale sportsbutik, AL-Sport & Fritid i Pandrup, som ligeledes er mangeårig sponsor i klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...