Underholder gæsterne i påsken og går til jazz på Futten

BLOKHUS: Hr. Weyse fra TV-serien Badehotellet flytter i påsken ind på Strandhotellet i Blokhus blandt andet for at gå til frokostjazz i Restaurant Futten.

Hr. Weyse spilles af 43-årige Jens Jacob Tychsen, som langfredag flytter ind på Strandhotellet og om aftenen vil Hr. Weyse charmere gæsterne, især de kvindelige, med et show, der er som klippet ud af den folkekære tv-serie.

Her vil han optræde solo med en blanding af musik og storytelling. Efterfølgende serverer Strandhotellet en 3-retters menu.

Påskelørdag 20. april spilles der op til frokostjazz hos Restaurant Futten af Advokatens New Orleans Band, der fejrer 20 års jubilæum som husorkester med et brag af en fest for 400 gæster, og det garvede jazzband bliver akkompagneret af Hr. Weyse.

Jens Jacob Tychsen mener, at han minder om Hr. Weyse på den måde, at han også personligt kæmper med en høj form for selvkritik.

- Jeg ser ikke Badehotellet, fordi det er aldeles rædselsfuldt at skulle se sig selv, fortæller den 43-årige skuespiller.

Han kommer til at nærstudere sin egen præstation og leder efter fejl, og det er så ubehagelig en situation for ham, at han helst undgår det.

Jens Jacob Tychsen savner ikke roller i det store udland og trives i Danmark. Først for nylig har han kastet sig ud som sanger, som man altså kan opleve helt exceptionelt på Strandhotellet Blokhus og Restaurant Futten i påsken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...