Jetsmark Judoklub arrangerede Vendelbo Mesterskaberne

MOSEBY: Jetsmark Judoklub lagde atter lokaler til, da der lørdag 9. februar var sæsonens Vendelbo Mesterskaber for ungdomshold.

Det årlige stævne bød atter på mange spændende kampe, samt måske en Danmarks rekord udi ”Længste kamptid”.

Et par piger fra Brønderslev måtte i følge Judosportens regler, ud i en såkaldt Golden score match, hvor vinderen bliver netop den, der først opnår en scoring.

Den normale kamptid for pige- og drengeklasser er tre minutter effektiv kamptid, men i dette tilfælde kæmpede Nana Skov og Clara Eilers, Brønderslev, i hele 17 minutter og fire sekunder, inden Clara kunne kåres som vinder.

Ingen af de tilstedeværende har tidligere oplevet så lang en kamp, og der var fortjent stor applaus til pigerne undervejs og efter kampen.

Jetsmark Pigehold, denne gang med Josefine Torp, Kaas, og Caroline Jacobsen, Aabybro, blev kåret som guldvindere, desværre uden modstandere, idet de andre klubber ikke kunne stille hold imod vores piger, oplyser cheftræner Arne Nøhr.

Klubbens drengehold bestående af Henning Sørensen, Pandrup, Vicktor Jakobsen, Kaas, Marius Ferløv Ladefoged, Pandrup, og som forstærker på holdet Caroline Jacobsen, Aabybro, sikrede sig bronzemedaljerne foran Brønderslev på fjerdepladsen, og med Ørsø og Hjørring som guld og sølvvinder ved årets mesterskaber.

Efter holdturneringen blev der afviklet enkelte kampe for nybegyndere, hvor Jetsmarks Camilla Jacobsen, Aabybro, kunne bryste sig med sin første guldmedalje efter blot en måneds træning i Jetsmark Judoklub.

Efter medaljeoverrækkelsen kunne Arne Nøhr takke for den flotte opbakning og se frem til de næste udfordringer for klubbens unge medlemmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...