109 børn var sammen med voksne til sammenkomst

PANDRUP: Årets Gud & Grill arrangement foregik i en varm og sommergrøn have, nemlig i præstegårdshaven i Jetsmark, som 109 børn og voksne havde fundet vej til 4. juni.

”Gud”-delen foregik nede bagerst i skoven, hvor bænke, alter, klaver og lydanlæg var sat op, så alle kunne se og høre det, der skete.

Sognepræst Benthe Kleon Jeppesen havde forberedt en anderledes gudstjeneste, hvor vi dels fik fortællingen om styrkeprøven mellem Baals profeter og Elias’ (vores) Gud. En lignende (dog udramatisk) styrkeprøve fandt sted under gudstjenesten, hvor tre hold med børn/voksne skulle få brændt et stykke papir, der først havde været under en spand med vand. Det gav lidt hovedbrud, men et vinderhold blev fundet.

Efter sang ved Juniorkoret, fortalte Benthe om, da Gud brugte ild for anden gang, nemlig pinseilden, de små tunger af ild (Helligånden) som Gud gav disciplene som en hjælp fra ham, når nu Jesus ikke skulle være på jorden mere. Så det fejrer vi til pinse, at Helligånden også er hos os og vil hjælpe os.

”Grill”-delen foregik i gården foran præstegården, hvor Michael og Tommy fra FDF-Pandrup havde stået for al maden, til alles store glæde. I haven var en stor hoppepude sat op, og børnene brugte den flittigt.

Der var også nogle, der spillede bold, mens den voksne del af deltagerne nød at sidde i solen og få en god snak med andre voksne, mens maden blev spist. KFUM & K fra Saltum var også med til at arrangere, og de stod bl.a. for at holde ild i bålet på bålpladsen, så børn og voksne kunne komme og riste skumfiduser.

Det var der stor søgning til, ligesom mange børn med voksne forsøgte sig med at løse et fotoløb.

Alt i alt en virkelig hyggelig aften på tværs af sognene i Gl. Pandrup Kommune, arrangeret af FDF-Pandrup, KFUM & K Saltum og kirkerne i Gl. Pandrup Kommune.

Dejligt at se, at både Hune, V. Hjermitslev, Ingstrup, Saltum og Jetsmark var repræsenteret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...