Kirker og spejdere i tidligere Pandrup Kommunen inviterer til hygge i haven

HVETBO: Spejderne og folkekirkerne i den tidligere Pandrup Kommune inviterer tirsdag 4. juni klokken 17 til 19.30 til Gud & Grill i præstegårdshaven i Jetsmark, Bredgade 103 i Pandrup.

Mad og underholdning serveres i det fri, hvis du er frisk på en anderledes aften i smukke omgivelser og med aktive arrangører. Du skal bare huske at klæde dig efter vejret, dit eget service, tæpper/stol og at tilmelde og betale hos FDF-Pandrup senest 31. maj.

FDF-Pandrup og KFUM-Søfolket i Saltum er sammen med folkekirkerne gået sammen om dette sommerarrangement aftenen før folketingsvalget.

Der bliver andagt, korsang og fællessang, inden vi får dejlig grillmad med tilbehør serveret ved præstegården. I haven står en stor hoppepude, og spejderne har arrangeret løb og bål. Der bliver tid til en god snak med de andre, der kommer, og børnene kan hygge sig i det fri med andre børn og løbe og lege, for der er god plads.

Medbring tallerken, bestik og krus til eget brug, samt et tæppe til at sidde på. Tjek også vejrudsigten og klæd dig efter vejrforholdene.

Det er andet år i træk, at der inviteres til et sådant arrangement, og sidste år var der god tilslutning med over 100 deltagere. Alle er velkommen til en spændende aften på tværs af sognegrænser og spejdergrupper.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...