Fodbold: Endnu en forlængelse er på plads

Endnu en forlængelse er på plads i Jammerbugt FC. Glenn Rask, der tilbage i december 2018 kom til klubben fra Thisted FC, tager endnu et år i den blå trøje.

Den erfarne back, der tidligere i karrieren også har været omkring Silkeborg IF og Kjellerup IF føler sig hjemme i det nordjyske, og det glæder cheftræner, Bo Zinck, der ser Glenn Rask som en vigtig del af holdet.

- Glenn startede efteråret rigtig godt og leverer bedre og bedre som tiden går. Han er integreret rigtig godt i klubben og har efterhånden fundet tilbage til sin bedste form. Fra sin back position bringer Glenn masser af power til offensiven, hvilket er en af hans store forcer. I det hele taget er han en kvalitetsspiller på sin position. Samtidig kender vi hinanden godt og det fortsatte samarbejde er endnu en vigtig brik i den kontinuitet, som vi forsøger at skabe omkring det, vi laver. Det er vigtigt i både gode og dårlige perioder, og derfor er jeg meget tilfreds med det fortsatte samarbejde med Glenn, fortæller Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck.

Glenn Rask nikker og genkender beskrivelserne, der ligger i cheftrænerens ord. Den energiske back nyder, trods en skadesperiode, livet i den blå trøje.

- Jeg er faldet rigtig godt til i Jammerbugt FC og føler mig virkelig godt tilpas. Resultaterne har i dette efterår selvfølgelig ikke været helt, som vi gerne vil have det, men det er også én af grundende til, at jeg gerne vil forlænge, forklarer Glenn Rask, der senest har kunne glæde sig over sejre i de seneste to divisionsopgør.

Men Glenn vil mere end det og derfor brænder han stadig for at kæmpe om point med Jammerbugt FC.

- Der er så meget mere potentiale i det her hold og det vil jeg virkelig gerne være med til at realisere. Så det har ikke været svært, at takke ja til en forlængelse, siger Glenn og uddyber.

- Vi kender efterhånden hinanden rigtig godt på holdet og jeg har stor tro på, at vi kan rykke os endnu mere. Personligt vil jeg selvfølgelig også gerne vise mig endnu mere frem. Jeg er løbet ind i nogle mærkelige og dumme skader, som har holdt mig alt for meget ude. Det har været en meget underlig situation for mig, da jeg aldrig før har prøvet det. Jeg er derfor meget opsat på, at kunne gøre en forskel igen og glæder mig over forlængelsen med Jammerbugt FC.

Glenn Rask er tilbage på banen efter sit skadesforløb, og bidrog i seneste runde til 4-0 sejren i over FC Sydvest på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Den nye aftale mellem Jammerbugt FC og Glenn Rask løber til udgangen af 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...