19-årige Siw fra brugsen i Pandrup bliver ledertrainee i Coop

PANDRUP: 19-årige Siw Mortensen Raunholt har altid glædet sig til, at hun skulle på job i SuperBrugsen i Pandrup, og glæden har været gensidig, så nu har Coop og uddeler Anders Sølvkær tilbudt Siw en lederuddannelse inde for Coop. Derfor er det tidligere fritidsjob skiftet ud med en fastansættelse og den to år lange uddannelse.

Siw begyndte at arbejde i brugsen efter skoletid i april 2015 cirka 10 timer om ugen og sad først ved kassen. Som 18 årig blev hun så lukkeansvarlig.

- For mig har jobbet været et frirum fra skole, lektier og problemer. Det har altid været sjovt at arbejde her, og når jeg kommer ind i brugsen, så bliver alt andet lukket ude, så jeg kan få en god kundekontakt og give en god service, forklarer Siw Mortensen Raunholt.

- Jeg trives her i den grad og her er så gode kollegaer, tilføjer hun. Det er særligt kontakten med kunderne, hun godt kan lide samt at give dem den ekstra service, og derfor var hun ikke i tvivl, da muligheden for at bliver ledertrainee viste sig.

- Jeg talte med Anders Sølvkær om muligheden og fik mange informationer om uddannelsen, og den lyder rigtig spændende, siger Siw.

Og der bliver tale om en rigtig god uddannelse, oplyser Anders Sølvkær.

- Man bliver for alvor udfordret på rigtig mange parametre, og det er en meget krævende uddannelse, og det har vi gjort meget ud af at fortælle Siw. Men hun er helt sikkert klar til det, siger Anders Sølvkær.

- Hun er en fantastisk pige. Altid smilende og tjenstvillig og altid parat til at gå den ekstra meter og gå forrest, understreger uddeleren.

Siw ser frem til, at hun med uddannelsen får lederansvar, hjælper kunder på vej og sætter udstillinger op i butikken og med eksamenspapiret i hånden er kvalificeret til at starte som souschef.

Men først skal hun gennem et 10 uger langt skoleforløb hos Aalborg Handelsskole med fjerundervisning via internet.

Derefter skal hun i løbet af de kommende to år otte gange på Coops skole i Odense i en uge ad gangen.

- Det bliver som at bo på en efterskole med kost, logi og undervisning, siger Siw Mortensen Raunholt om uddannelsen, der er meget mere end at sidde på skolebænken, da den også omfatter blandt andet studietur og leverandørbesøg.

Og så siger man, at der altid er job til en Coop ledertrainee.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...