Direktør Per Dam forlader Fårup for at blive direktør hos Sol og Strand

FÅRUP/HUNE: Fårup Sommerlands direktør, Per Dam Jensen, har valgt at fratræde sin stilling med udgangen af april for at tiltræde som ny direktør hos Sol og Strand Feriehusudlejning, der har hovedsæde i Hune.

Sol og Strand Feriehusudlejning er blandt de største på markedet i Danmark, og stiftere samt hovedaktionærerne, ægteparret Margit og Kjeld Andersen, har besluttet at forstærke ledelsen, så selskabet er endnu bedre rustet til fremtidig vækst.

Derfor er Jens Stadum per 1. januar udpeget som ny formand for bestyrelsen, og Per Dam Jensen altså som ny direktør.

- Vi har i Jens Stadum fundet en formand med en solid erfaring fra det nordjyske erhvervsliv. Han er partner i det advokatfirmaet HjulmandKaptain og har bestyrelseserfaring fra en lang række betydende virksomheder, herunder i en årrække formand for bestyrelsen i Ruths Hotel A/S, Skagen. Jens Stadum har samtidigt en forståelse for vores drømme omkring den fremtidige udvikling af Sol og Strand, siger Kjeld Andersen.

Jens Stadum ser frem til at videreudvikle Sol og Strand sammen med ejerkredsen og Per Dam Jensen.

- Selskabet har et betydeligt udviklingspotentiale, som ledelsen og samtlige medarbejdere vil søge at udnytte maksimalt til glæde for den samlede og omfattende turismeindustri, siger han.

Kjeld Andersen begrunder valget af Per Sam som direktør med hans gode resultater hos Fårup Sommerland.

- Disse virkelig gode resultater ønsker vi så overført til Sol og Strand Feriehusudlejning sammen med hans passion for udvikling af turismen. I forbindelse med disse ændringer og fordeling ansvarsområder er det gensidigt og i fællesskab med salgs- og marketingdirektør Thomas Christiansen aftalt, at han fratræder sin stilling ultimo april, siger Kjeld Andersen.

Per Dam er overbevist om, at Sol go Strand kan fortsætte væksten.

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et af de største selskaber i den danske feriehusbranche og sammen med hele holdet gøre mit til at videreudvikle selskabet og være med til at skabe endnu bedre oplevelser for endnu flere feriegæster. Vi har så meget godt at byde på med ferie i Danmark, og den vækstmulighed skal vi forfølge til glæde for vores mange husejere og glade feriegæster, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...