Jetsmark Judoklub stod for Vendelbo Mesterskaberne

JETSMARK: Jetsmark Idrætscenter var atter rammen om sæsonens afvikling af Vendelbo Mesterskaberne, hvor Jetsmark Judoklub, søndag havde æren af værtskabet i en flot pyntet hal, for 10. år i træk.

For år tilbage startede Vendelboturneringen som en lokal nordjysk turnering, men har gennem årene vundet respekt og interesse fra mange klubber udenfor Nordjylland.

Formand og cheftræner i Jetsmark Judoklub, Arne Nøhr, bød velkommen til alle de nord- og midtjyske klubber, som deltog i kampen om de bedste placeringer ved stævnet i Jammerbugt Kommune.

Efter stævnet kunne Jetsmark Judoklub udtrykke glæde over at have så mange gode og frivillige kræfter i klubben, som i den grad havde medvirket til, at stævnet blev en god judooplevelse for alle samt stolthed over, at klubbens ni deltagere kunne tilkæmpe sig hele seks medaljer samt en pokal.

Medaljerne fordelte sig således:

Guld til Mads Tinø Vangsgaard, Kaas.

Sølv til søstrene Caroline og Camilla Jacobsen, Johannes Thellufsen, alle fra Aabybro, samt sølv til Kilian Sørensen, Pandrup.

Vicktor Jakobsen, Kaas, tilkæmpede sig en flot bronzemedalje i sin klasse.

Som en ekstra flot gevinst for den lille judoklub i Moseby blev Nick Mølgaard Nielsen, Kaas, en overbevisende Pokalvinder i klassen under 80 kilo ved stævnets Pokalturnering.

Henning Sørensen, Pandrup, og Daniel Jakobsen, Kaas, måtte desværre nøjes med at betragte stævnet som en god omgang kamptræning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...