Jetsmark Judoklub tog både guld, sølv og bronze

JETSMARK: Det blev atter til en god oplevelse for Jetsmark Judoklubs seks deltagere ved sæsonens sidste indledende runde af Vendelboturneringen, som blev afviklet i Serritslev 16. marts med Brønderslev Judoklub som vært.

En guld, tre sølv - og en bronzemedalje blev dagens udbytte til Jetsmark Judoklubs unge kæmpere.

Debutanten Camilla Jacobsen, Aabybro, sikrede sig sølvmedaljen foran klubkammeraten Josefine Torp, Kaas, som desværre sluttede udenfor medaljeplacering.

Marius Ferløv Ladefoged, Pandrup, vandt bronze i sin klasse.

Kilian Sørensen, Pandrup, og Johannes Thellufsen, Aabybro, kunne efter flere flotte sejre og kun et enkelt nederlag pryde sig med sølvmedaljer.

Som toppen på kransekagen strøg en stærkt kæmpende Caroline Jacobsen, Aabybro, helt til tops, og blev klubbens guldvinder ved stævnet.

- Klubben ønsker alle tillykke med de flotte resultater og tak til forældrene for den sædvanlige gode opbakning, siger cheftræner Arne Nøhr.

Næste opgave bliver på hjemmebane for den lille judoklub i Jammerbugt Kommune, når Jetsmark Judoklub for 10. år i træk, er vært i Jetsmark Idrætscenter, hvor der skal kæmpes om de bedste placeringer ved Vendelbo Mesterskaberne 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...