Foredrag med fodboldtræner Sepp Piontek er det første af flere

PANDRUP: Onsdag var tidligere fodboldtræner Sepp Piontek på besøg i Jetsmark Idrætscenter. Det var ikke kun et besøg af et stort navn, der har haft stor betydning for dansk fodbold. Det var også startskuddet for Event Jammerbugt, der drives af Bo Zinck og Lars Lundtoft.

Begge har dybe rødder i Jammerbugt FC - og tilknytningen stopper ikke der. Divisionsspiller Glenn Rask er også inde over foretagendet, der håber på at trække flere kendte navne til kommunen.

- Det er jo et selvstændigt selskab, men det kan genere nogle indtægter til klubben, når vi trækker folk ind i idrætscentret. Vi håber også på at komme ud til andre steder i kommunen og lave noget sammen med de klubber, der er i området, fortæller Bo Zinck.

De første foredrag får altså hjemme i Jetsmark Idrætscenter. Det er dog kun starten.

- Jeg håber, at det kan brede sig til andre steder i kommunen. Jeg vil lige så godt til Nørhalne som Ingstrup. Vi tænker også, at man kan lave nogle mindre arrangementer og ramme forskellige steder i kommunen på samme dag. Nu starter vi op, men vi skal lige lære at kravle og gå, før vi kan sprede det mere, siger Bo Zinck.

Idéen kommer fra divisionstrænerens egen interesse i at se nogle spændende navne komme til kommunen.

- Jeg har boet her siden 2003, og jeg har ikke hørt meget til større arrangementer med store foredragsholdere. Det vil jeg gerne have. Det giver os alle noget nyt, og jeg håber, at der bliver bakket op om det, siger han.

Det næste foredrag under Event Jammerbugt bliver med tv-vært Peter Ingemann, der er kendt fra programmet ’Størst’. Han kommer til Jetsmark Idrætscenter den 2. april. Der er også fremtidige besøg af Claus Elgaard, Stig Tøfting og Preben Elkjær på plakaten.

Indtil videre er Bo Zinck godt tilfreds med onsdagens arrangement, hvor omkring 50 var mødt op.

- Det var fantastisk. Der er mange, der har gået glip af noget. Der var alle de anekdoter, vi kunne tænke os. Jeg var meget imponeret af ham og blev meget inspireret. Som fodboldmand er det lidt specielt at opleve, når han har været med til at forme dansk landsholdsfodbold, slutter Bo Zinck.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...