FOREDRAG: Preben Elkjær kom til Pandrup, da Event Jammerbugt stod bag foredrag i Idrætscenter Jammerbugt

PANDRUP: Onsdag var der fint besøg i Pandrup. Efter en hasteoperation tidligere i oktober var Preben Elkjær hurtigt på benene igen, så han kunne gæste Idrætscenter Jetsmark med sit foredrag.

”Mit liv som Preben Elkjær” trak 340 personer ind i hallen. Event Jammerbugt stod bag foredraget, ligesom de har trukket flere store navne til Pandrup.

- Man kunne have ønsket sig flere tilskuere, men det var et godt show Det er meget positivt, at vi kan få sådan et til Pandrup. Manden er en fantastisk formidler, og det var der mange, der gik glip af, fortæller Bo Zinck fra Event Jammerbugt.

Initiativet, som Bo Zinck og Lars Lundtoft står bag, har gennem kalenderåret stået bag flere foredrag og oplevelser i Idrætscenter Jetsmark.

- Jeg synes, at mange af tingene fungerer rigtig godt. Jeg synes, at vi er gode til at få navne til, og de er lidt forskellige. Foruden fodboldfolk har vi også haft Rasmus Tantholdt og Peter Ingemann. Den synlighed bliver større og større.

- Jeg håber, at vi kan få endnu mere opbakning fra lokalsamfundet. Det er det, der skal til for at holde det i live. Men det har været godt arrangeret, samarbejdet med hallen har været godt. Vi har haft nogle fine foredrag med stor kvalitet i, og alle foredragsholdere fortjener stor ros, siger Bo Zinck.

Indtil videre har Event Jammerbugt lokket kendte navne til Pandrup, men nu prøver man også at få andre byer med i konceptet. Ud af de tre fremtidige arrangementer skal to finde sted på Nordstjernen i Blokhus

- Drengene fra ”Nul Stjerner” og Jan Mølby flytter vi til Blokhus. Det gør vi for at prøve andre steder, men der er også en idé i at gøre noget nyt med de mindre arrangementer, som måske ikke er lige så store som andre. Men vi vil også gerne prøve andre områder.

- Det glæder vi os til at prøve. Men vi holder Mikkel Beha i hallen i Pandrup, fordi vi forventer så mange, fortæller Bo Zinck.

Det næste arrangement fra Event Jammerbugts hånd er Jan Elhøj og Morten Kirckhoff, som står bag programmet ”Nul Stjerner” på DR. Det sker den 3. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...