Underholdning: Brian Arnold står i spidsen, når John Mogensens sange skal spilles

BLOKHUS: Fredag 25. oktober afholder i Kulturhuset Blokhus en festlig koncertaften med ”Danmarks John,” som stiller op med et helt nyt hold som er klar til at surfe på John Mogensen-bølgen.

Man vil opleve en musikalsk legestue på scenen, hvor musikerne spiller på alt, hvad de kan komme i nærheden af, bytter instrumenter og synger A Capella.

I front som Danmarks John står Brian Arnold, der med sit autentiske udseende og John’ske vokal, krydrer showet med nostalgiske anekdoter fra John Mogensens liv og færden. Dette setup til Danmarks John er et markant step up for gruppen, der nu også tager det bedste med fra Four Jacks! Fire stærke vokaler bliver til de velkendte flotte klange, som bliver holdt på plads af en solid kontrabas, når de tropper op i den klassiske opstilling, som man kender fra legendariske Four Jacks.

Danmarks John har optrådt fra Grønland til Gran Canaria og hele Danmark tyndt og med stor succes. Dette har medført utallige udsolgte koncerter landet over. Når bandet træder op på scenen i Kulturhusets flotte scene bliver det med garanti en oplevelse udover det sædvanlige.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...