Sol og Strand lod Mogens Chr. Gade komme tæt på branchen

BLOKHUS: Der ventede feriegæsterne noget nær en officiel modtagelse, da de lørdag 1. juni besøgte Sol og Strands kontor i Blokhus.

Borgmester Mogens Christen Gade (V) havde nemlig indvilget i at hjælpe en stund på kontoret, og her fik han mulighed for dels at byde turisterne velkommen til området og dels at få en snak med kontorets medarbejdere.

- Sol og Strand virker som en veldrevet og serviceminded organisation. Det bygger jeg på de konkrete modtagelser af gæster, hvor gæsterne blev udsat for det, jeg vil kalde det gode værtskab. Og det smitter jo, så man får lyst til at komme igen og igen og igen, hvis det er det, man møder overalt, lød det fra en glad borgmester efter dagens dont

Borgmesterbesøget fandt sted på den - ifølge kalenderen første sommerdag - og var en del af et landsdækkende initiativ arrangeret af Feriehusudlejernes Brancheforening.

Formålet er blandt andet at sætte fokus på, hvor stor betydning udlejning af feriehuse har for lokalområdets detailhandel, restauranter, attraktioner, håndværker etc.

For Mogens Christen Gade var besøget hos Sol og Strand en god mulighed for at komme helt tæt på feriehusudlejningsbranchen og på de udfordringer, den står over for.

- Der er brug for endnu flere sommerhuse på markedet. Derfor skal vi fortsætte med i et tæt samarbejde med udlejningsbureauerne og invitere til fælles møder, som Hjørring og Jammerbugt Kommuner hidtil har gjort. Udover et bredt program skal møderne også indeholde reklamefremstød for at udleje sit sommerhus. Det virker tilsyneladende, men der er plads til endnu flere på markedet, siger Mogens Gade.

Han tilføjer, at det er et område, der har stort politisk fokus, idet turismen fylder meget i Jammerbugt Kommune.

- 24 procent af detailhandlen stammer fra turister og den samlede omsætning relateret til turisme udgør 2,7 milliarder kroner i Jammerbugt Kommune, siger borgmesteren.

Det var første gang, at borgmesteren var med til at byde feriegæsterne velkommen, men håbet er, at det kan blive en tilbagevendende begivenhed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...