Ny plan tillader ny brug af Baunen 23 i Ingstrup

INGSTRUP: Kommunalbestyrelsen har vedtaget et tillæg til lokalplanen for Ingstrup, som tillader en ændret anvendelsen for en ejendom på Baunen 23, der tidligere har været anvendt som rigssal for Jehovas Vidner.

Ejendommen har i lokalplanen tidligere været kategoriseret som ”offentligt område”, men skal nu ændres til ”boligområde”.

Lokalplanforslaget har været sendt i høring i fire uger, og i den forbindelse er der kommet indsigelser fra nogle af naboerne. De udtrykker bekymring i forhold til, om ejendommen eventuelt kunne komme til at huse en institution til misbrugsbehandling.

- Det har givet nogle bekymringer, men det er der ikke grund til. Man kan ikke etablere en institution med den her lokalplan, fastslår Jens Chr. Golding (S), formand for teknik- og miljøudvalget.

Vækst og Udvikling i Jammerbugt Kommune skriver desuden:

”Ejendommen er købt af en privat person, som har ansøgt om ændring i Lokalplanen 216, sådan at anvendelse af ejendommen til almindelig beboelse bliver muligt. Vækst og Udvikling har ikke kendskab til, at der ønskes etablering af en institution til misbrugsbehandling”.

Videre står der, at lokalplanen ”giver ikke mulighed for etablering af en institution på ejendommen”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...