Økonomi: Det er på grund af store finansielle ændringer i lejemålet, at butikken, der her været i Blokhus i 32 år har problemer

Grundet store finansielle ændringer i det lejemål Kunsthåndværkerbutikken Bingen i Blokhus, igennem de seneste 32 år har holdt til huse i, ser kunsthåndværkerforeningen, sig desværre nødsaget til at dreje nøglen om, når sæsonen slutter i forbindelse med skolernes efterårsferie i uge 42.

Sådan siger Inge Vejlgaard Nielsen.

- Kunsthåndværkerforeningen der består af 15 medlemmer, der laver forskelligt kunsthåndværk lige fra smykker, malerier, keramik, tøj, strik og meget andet kan simpelthen ikke få økonomien til længere at hænge sammen med de ændrede udgifter til husleje, forklarer hun.

Talsmand for kunsthåndværkerforeningen, Inge Vejlgaard Nielsen, er ærgerlig over udviklingen.

- Det vil virkelig være trist for byen med alle dens turister at en sådan type butik med ægte kunsthåndværk, ikke længere har et eksistensgrundlag i byen, siger hun og fortsætter.

- Vi har haft besøg af rigtig mange kunder og sommerhusejere hen over sommeren som har udtrykt ærgrelse over at butikken nok ikke findes når de selv ellers deres sommerhusgæster kommer på besøg næste år.

Den eneste mulighed der er tilbage for foreningen er at der findes en anden udlejer i Blokhus, der ser mere positivt på behovet for en kunsthåndværkerbutik i byen og derved vil støtte op om projekter ved at hjælpe med en rimelig husleje til foreningen.

- Skulle dette være tilfældet vil Kunsthåndværkerforeningen med glæde tage op til ny overvejelse om foreningen og butikken kan bestå i andre lokaler i byen, slutter Inge Vejlgaard Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...