Interessen for mode førte hende fra fritidsjob til familiefirma

PANDRUP: Torsdag og fredag kunne Berit Jensen fejre sine 30 år hos Centrum i Pandrup, og det skete med en række gode tilbud samt kaffe og kagemand til kunderne.

Det var Jens Ulrik Jensen, onkel til Jens Jørgen Jensen, der for tre årtier siden spurgte Berit, om ikke hun ville have et fritidsjob i forretningen på Bredgade.

Berit gik den gang på gymnasiet i Brønderslev og havde egentlig allerede et fritidsjob, men interessen for mode og at handle med tøj fik hende til at give et hurtigt ja til at begynde i Centrum.

- Jeg synes, det er og var spændende. Det er sjovt at gå på arbejde, fordi der er ikke to dage, som er ens, og det er dejligt at have kundekontakten og hjælpe til, at de får det rette smarte tøj, forklarer Berit Jensen.

Og efter at have taget sin HF gik hun på opfordring fra Hans Jensen, far til Jens Jørgen, i mesterlære i forretningen. Det skete dog først efter at have prøvet jobs af som tjener på Luneborg Kro samt en sæson i Fårup Sommerland.

Berit var blevet kæreste med Jens Jørgen Jensen, men han arbejdede kun i butikken i sine ferier, men gik ind i forretningen og overtog en halvpart, da onklen gerne ville stoppe og overtog senere hele Centrum efter faren.

Berit Jensen blev udlært 1993/94.

- Og så har jeg været her siden, siger Berit Jensen, som samtidig synes, årene er fløjet afsted.

- Centrum er et dejligt sted at være, og det er jo blevet til et familiefirma for mig. Jeg kender kunderne godt, og jeg kan lide det personlige forhold til dem og, at man kender deres smag. Det giver også en fordel, når man skal vejlede dem, og når man skal købe ind. For eksempel kan jeg få øje på en kjole, vi bare skal have hjem, fordi jeg ved, den er lige noget for en af vores kunder, forklarer hun.

I fritiden bliver det til badminton og bridge hver uge, og så er det jo også blevet til familieforøgelser med datteren Charlotte og sønnen Søren.

Charlotte læser erhvervsjura på Aalborg Universitet, men har studiejob i Magasins Women Fashion, mens Søren bliver student fra handelsskolen i Aalborg til sommer.

- Han hjælper også til i vores Outlet butik i Saltum, og det har Charlotte også gjort. Så de har begge interessen for mode og tøj, fortæller Berit Jensen, der glæder sig over de 30 år og ser frem til 30 nye.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...