Pandrup Radio & TV holder ophørsudsalg

PANDRUP: 30. november er sidste arbejdsdag for Bent Nielsen i den forretning, hvor han kom i lære i 1978, og som han overtog i 1992 efter Hans Jørgen Pedersen. Bent Nielsen har nemlig besluttet at lukke Pandrup Radio & TV.

- Det er selvfølgelig lidt vemodigt. Men vi bestemmer selv, og vi vil gerne trække stikket nu, siger Bent Nielsen

Blandt sine stamkunder er han kendt for sin service, hvor han hjælper med at montere eksempelvis tv-apparater, tager pappet med sig hjem - og i øvrigt kører han ikke, før det virker.

- Vores motto har altid været, at tingene skal være i orden, og vi vil gerne bruge lidt ekstra tid på at sætte kunden ordentligt ind i tingene, medgiver Bent Nielsen.

Han har altid haft en særlig interesse for elektronik, og det skete ofte, at han hentede en kasseret radio hjem fra en losseplads nær barndomshjemmet i Søengene.

Derfor gik han også på efg og blev senere udlært radiomekaniker, og det lå lige for at overtage Pandrup Radio & TV og uddannelsen af lærlingen Kenneth Mortensen i 1992.

Siden har Tove og Bent Nielsen haft tre til fire lærlinge og på et tidspunkt 3,5 ansatte. Og Klaus Rose Løystrup har været ansat hos Pandrup Radio & TV i næsten 20 år.

- Han har været en meget vellidt medarbejder, siger Bent Nielsen og tilføjer.

- De bedste år var omkring 1997, hvor vi også måtte bygge til for at udvide vores værksted. Der var mange reparationer og stadig et fornuftigt salg. Men vi må erkende, at de store forretninger har gjort konkurrencen væsentlige mere hård, og samtidig er antallet af reparationer ikke det samme som tidligere, siger Bent Nielsen.

Desuden betyder udbredelsen af fibernet, at der også bliver færre antenne- og parabol-opgaver.

Forretningen har givet Bent Nielsen mange glæder, men ikke levnet meget plads til fritid. Desuden har han tre sønner at hjælpe, hvoraf den ene er ved at bygge hus, og den anden er ved at renovere hus.

Og når butikken er lukket, sættes ejendommen på Bredgade til salg, og Bent Nielsen skal i gang med et nyt arbejdsliv.

- Det har været dejligt at have forretningen, betjene kunderne og få ros for en reparation, men udviklingen er stagneret de seneste par år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...