Hyggeligt: Folkekirkerne i Gl. Pandrup Kommune er gået sammen om at tilbyde hygge og sang med de helt små

Folkekirkerne i Gl. Pandrup Kommune er sammen om at tilbyde babysalmesang hver mandag kl. 10.15. Holdet, der starter 12. august er i Jetsmark Kirke.

Der kræves ikke særlige evner for at synge eller bevæge sig, tilbuddet er for alle, der har en baby, og det er gratis. Mor/far eller anden omsorgsperson kan tilmelde sig med baby på www. jetsmark-kirke.dk

Deltagerne oplever i kirken et fællesskab med andre babyer og deres voksne i det fine kirkerum. Barnets sansemotorik styrkes til babysalmesang. Gennem nærværet mellem baby og mor/far, bliver vi fortrolige med at være i kirken og synge de dejlige salmer og sange og danse/lege de lege, der hører til. Vi bruger forskellige rekvisitter til at understøtte sangene. Vi kan inddrage elementer fra gudstjenesten; vi beder for eksempel Fadervor.

Når vi slutter af i kirken, følges vi over i graverhuset ved siden af kirken, hvor der bydes på kaffe med brød. Her taler vi om stort og småt og hygger os sammen. Babysalmesang er slut ca. 11.45. Et forløb varer 8 uger, og man kan sagtens være med i flere forløb. Næste forløb starter først i oktober i Saltum Kirke.

Vil du vide mere om babysalmesang, er du også velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Karen M.V. Olesen på 61222954 eller kmvo@km.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...