Sang: Alle kan være med

Bibi Elisabet Jensen er ikke selv i tvivl om, at aftensang i Jetsmark Kirke er ren balsam for sjælen, og hun betegner sig selv som ”en glad korsanger.”

- Men der er måske nogen, der tænker, at det da kun er for folk, der går i kirke hver søndag, siger hun og fortsætter:

- Intet kan jo være mere forkert.

Hun forklarer, at aftensang går ud på at nyde orgelmusik og sang.

- Musikken vil vores dygtige organist og korleder Doris stå for, og der vil være sangere fra de tre kor, junior - ungdoms og sogne koret til at synge for, alle er velkomne til at synge med, siger hun.

I forbindelse med arrangementerne vil de lokale præster Michael Berg - Birgit Lundholm Jensen - Benthe Kloen Jeppesen vil hver især komme med et lille oplæg, som kan være en fortælling om vores smukke kirke eller lidt tanker om en sang eller digt, det vil være forskelligt hver gang.

To af korsangeren vil læse et lille stykke op og der vil være plads til stilhed og meditation, forklarer Bibi Elisabeth Jensen.

- Så kom frisk og støt op om et godt tiltag i vores smukke kirke, det værste, der kan ske er at I bliver afhængig af 35 min uden telefoner og andet.

Onsdag 25. september, torsdag 24. oktober, torsdag 21,. november, tirsdag 21. januar, tirsdag 25. februar, onsdag 25. marts, torsdag 23. april er datoerne, og alle dage begynder det klokken 16.30.

A.H.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...