Trist: Sikkerheden vægtede tungest, da banen blev vurderet til at være for våd

Det var en tung beslutning, som blev truffet tidlig søndag morgen, da Pandrup Borgerforening måtte konstatere, at banen var for våd, til at det årlige hestevæddeløb kunne afvikles. Banen var løbende blevet inspiceret, men efter nattens regn måtte foreningen bide i det sure æble og aflyse dagens løb.

- Sikkerheden er absolut vores første prioritet, og der var bare nogle steder, hvor vi bedømte at banen ikke var forsvarlig at køre på. Det er super ærgerligt, for vi havde så mange spændende ting på programmet i år, fortæller formand Henrik Larsen Kristiansen.

Mulerne hang også noget lavt på markedspladsen søndag morgen, mens alle de frivillige var travlt optaget med at meddele deltagere, sponsorer og samarbejdspartnere at løbet var aflyst.

Men som formiddagen skred frem, var det som om, at stemningen ændrede sig, og ideerne til næste års løb begyndte at piblede frem fra alle de mange frivillige, som var kommet for at hjælpe.

- Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser, og vi kan mærke, at der er en kæmpe opbakning til udvidelsen af Pandrup Hestevæddeløb, så vi er topmotiverede til at tage fat på næste års løb, smiler bestyrelsesmedlem Tanja Kjær Larsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...