Svømning: Trænerne begejstret over de mange svømmere fra svømmeskolen, der d. 20. oktober gæstede Hjallerup Idrætscenter til det første af 4 Flipper Cup stævner i denne sæson. I Flipper Cup deltager Aabybro Frederikshavn, Jetsmark, Hjallerup, Sindal og Brønderslev

Aabybro: Der var lagt op til en god dag, da AAIF Svømnings 28 svømmere og 5 instruktører 20. oktober tog til Hjallerup for at være sammen til Flipper Cup.

For mange svømmere var dette det første stævne nogensinde og derfor var der mange spændte små svømmere, der fra svømmeskolen kommer fra ”begynder”-holdene, og ”let øvede”-holdene.

Sådan fortæller Stefan Stenberg Sørensen, cheftræner.

- Alle svømmere gik til hvert heat med højt humør og svømmede bare derudaf. Svømmerne viste altså hvad de havde lært både individuelt og i holdkapperne. Instruktørerne udtrykte stor begejstring:

Svømmeskolen i Aabybro er opdelt i 5 niveauer: ”Leg og plask” ”plask og svøm”, ”Begynder”, ”Let Øvede” og ”Øvede”, hvoraf to niveauer deltager i Flipper Cup og øvede i Begynderstævner, fortæller Stefan Stenberg Sørensen..

Næste Flipper Cup stævne afholdes d. 8. december 2019 i Sindal svømmehal, hvor AAIF Svømning forventer at have lige så mange svømmere med i vandet og op mod ligeså mange forældre med på kanten. Det er muligt for alle at slå et smut forbi, for at se hvordan et svømmestævne foregår for børn - med eller uden hjælpemidler!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...