Med 115 tilmeldte hold blev Årets KN Cup afviklet i Jetsmark Idrætscenter 22. november til 24. november.

PANDRUP: Med 115 tilmeldte hold blev Årets KN Cup afviklet i Jetsmark Idrætscenter 22. november til 24. november.

I alt 240 kampe blev afviklet, og i stævnet deltog ca. 700 pige og drenge fodboldspillere i alderen 5-12 år.

Stævnet er et bredde børnefodboldstævne med masser af spurtpræmier og gevinstpose til alle spillerne. De yngste årgange, som er U6 og U7 får alle en medalje for deltagelse, mens der i de øvrige rækker fra U8 til U12 spilles om pokal for vinderne i de enkelte niveauer. Til at overrække medaljer for de yngste U6 og U7 spillere kom maskotten Ingolf forbi til stor glæde for børnene.

Gennem hele weekenden var der høj stemning blandt deltagerne, medfølgende forældre og de ca. 80 frivillige, som var med til at planlægge og afvikle stævnet.

Fredag aften blev de ældste årgange afviklet og i weekenden de yngre årgange. Der var gennem hele weekenden en super god stemning i begge haller, som blev leveret af de mange medfølgende forældre.

Som noget nyt i år havde klubben anvendt et nyt program til styring af stævnet, således man kunne downloade en app på sin mobil og derved følge stævnet. Således kunne forældre, der ikke deltog i stævnet, også følge slagenes gang hjemmefra. Styringsmæssigt blev det nye værktøj en stor succes.

Jetsmark IF siger tak til deltagerne og de mange frivillige for afvikling af årets KN Cup.

Næste stævne er Sparekassen Vendsyssel JuleCup 2019, som er indendørs på 8-mandsmål og med fastmonteret net til de bagerste bander, således bolden ryger tilbage i spil. Således holdes bolden mere i spil, hvilket skulle give flere mål og chancer.

Stævnet er for U10 til U19 piger og drenge.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...