Poul Erik Jensen har gjort sin læreplads til sit livsværk

KAAS/PANDRUP: Som dreng havde han altid travlt med at skrue på alle ting, blot de kunne køre rundt, når han da ikke var i færd med at køre ræs på markerne ved forældrenes hjem i Kaas.

Derfor lå det også lige for, at han gik i lære som mekaniker hos Niels Mejlholm og Kaas Autoværksted som 17 årig i 1978.

I dag 40 senere kan Poul Erik Jensen ud over jubilæum også fejre, at han har gjort sin læreplads til sit livsværk, da han i dag sammen med hustruen, Inger, er ejer af værkstedet på Bransagervej 23 i Pandrup Erhvervspark.

Det var også naturligt, at Poul Erik Jensen efter de fire år i lære blev på værkstedet som svend, hvor Erik Mejlholm med årene havde taget over efter sin far,

Og da han ville sælge, havde Inger og Poul Erik Jensen ikke brug for betænkningstid, men meldte sig straks som købere og tog over 1. december 1995.

Poul Erik Jensen kendte jo kunderne godt og vidste, at der også den gang var en god stor loyal kundekreds.

Inger Jensen tog orlov fra sit job hos Forsvaret for at se, om det var noget for hende at arbejde i firmaet, og det gik så godt, at sådan har det været siden.

Hun tager sig af kontor, regnskab, markedsføring, kundekontakt og en masse andre ting, der følger med, når man kan lide og går op i sit job.

Poul Erik Jensen huserer på værkstedet og holder sig konstant opdateret inde for udviklingen i branchen.

Efter at være blevet selvstændig tog han nemlig en uddannelse som autoteknikmekaniker fra Frederikshavn Tekniske Skole i 1999, og snart tog Kaas Autoværksted den milepæl, at det blev et Bosch Servicecenter.

Det betød, at Poul Erik Jensen i 2004 blev uddannet som Bosch systemtekniker og har siden været på efteruddannelse hos Bosch, så snart der er ny udvikling inden for branchen, og det er langt fra på alle værksteder, at kunderne kan blive betjent af en Bosch systemtekniker.

Samtidig betyder udviklingen på bilmarkedet, at der efterspørges virkelig ekspertise ud i elektronik.

For Inger og Poul Erik Jensen er det ikke et problem, at de både deler arbejdsplads og hjem.

De har hver deres stærke sider, og de supplerer hinanden godt

Når de er på Bransagervej, så er de på arbejde, og når de kommer hjem til boligen i Pandrup, så er de et ægtepar, der gerne tager et smut i sommerhuset i Blokhus.

Trods allerede 40 år i branchen, så er Poul Erik Jensen som 57 årig parat til at tage mange flere år i værkstedet og med at følge udviklingen inden for bilteknologien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...