Nyt liv i Blokhus Fiskerestaurant

0
Olav Bergsøe Pedersen og familie overtager Blokhus Fiskerestaurant. Foto: Flemming Dahl Jensen
John Andersen har fået en ny forpagter til Blokhus Fiskerestaurant, som derfor åbner igen 23. marts, og forpagteren er Olav Bergsøe Pedersen, der sidste år var kokken hos Clausens Fisk i Hune.

Olav Bergsøe Pedersen bor i Saltum og har mange års erfaring som kok og køkkenchef bag sig.

Han har blandt andet arbejdet på de Hollandske Antiller og 15 år i USA for blandt andre Sheraton, ligesom Olav Bergsøe har været kok både på en boreplatform og i flere omgange på krydstogtsskibe. Desuden var han i sin tid med til at starte Løkken Fiskerestaurant.

– Jeg har haft egen restaurant før, og jeg ville egentlig gerne i gang for mig selv igen, siger Olav Bergsøe Pedersen.

Han kommer til at stå for køkkenet sammen med datteren, Bo, der vender hjem fra USA for at hjælpe med driften af Blokhus Fiskerestaurant.

– Jeg tror vældig meget på restauranten. Den ligger i et smørhul, siger den nye forpagter.

Han satser på en buffet med seafood og roast, så der også er noget for den person i selskabet, som ikke er så vild med fisk.

– Det bliver en buffet af høj kvalitet, hvor den varme mad er varm, og den kolde er kold. Det skal være et ærligt køkken, og vi får friskfangede fisk fra Hirtshals hver dag, understreger han.

Olav Bergsøe Pedersen forventer at restauranten i højsæsonen vil have op mod 20 ansatte.-tin

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close