Gin smagning i det fri

0
Mad og gin i det fri. Foto: Flemming Dahl Jensen
Blokhus Gateway er i sin korte levealder blevet brugt til mange ting.

Et nyt projekt har set dagens lys, og det er “Gin smagning i det fri”. Bag initiativet er makkerparret Jon Jensen fra “Alene i Vildmarken” og Anders Bilgram fra “Nordisk Brænderi”.

De præsenterede onsdag aften gin og særlige oplevelse for publikum, som på forhånd havde tilmeldt sig arrangementet.

Anders Bilgram fortalte om, hvor man laver og tilsmager gin, og Jon Jensen fortalte om episoder fra sine dage i vildmarken.

Det kunne godt være at de tilmeldte forventede at de skulle sidde og smage på forskellige varianter af gin, men sådan blev det ikke.

Makkerparret havde nemlig besluttet, at alle deltagerne skulle med på en lille tur rundt i skoven for at få en ekstra oplevelse.

Jon havde medbragt en gryde og et trangia, hvorfra der blev lavet en dejlig ret bestående af larver og orme og så blev det tilsat en tvist af myrer for at give retten lidt med fylde, som Jon sagde.

Til den kulinariske ret blev der så serveret gin og tonic.

Det er ikke hver dag at deltagerne har været udsat for denne sammensætning men mange tog udfordringen med et smil.

– Det er da noget af en cocktail, fortalte en af deltagerne Anders Jepsen.

– Og jeg synes, at en af ormene bevægede sig i min mund.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close